Nostopalvelut Isostakyröstä koko Suomen alueelle

Ota yhteyttä

Nostokorpi Oy Isostakyröstä tarjoaa nostopalvelut joustavasti ympäri Suomen. Olemme myös elementtiasennuksen asiantuntijoita. Tällä sivulla voit tutustua laadukkaisiin palveluihimme.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarvitsemistasi palveluista!

Nostopalvelua tarpeidesi mukaan

Vuonna 2007 perustetun yrityksemme toimenkuvaan kuuluvat erilaiset nostopalvelut. Hoidamme esimerkiksi kattojen nostot kuivaamorakennuksiin ja halleihin ym. Meiltä voit tilata myös vaikkapa mainoskyltin pystytyksen.

Toteutamme myös isompien kappaleiden yhteisnostoja jouhevasti ja turvallisesti. Käytössämme on ajanmukainen ja toimintavarma kalusto, jolla myös haasteelliset nostot sujuvat ongelmitta.

Asennamme erilaisten kohteiden betonielementtejä

Tärkein toimialamme on betonielementtien asentaminen. Asennamme täsmällisesti betonielementit erilaisiin kohteisiin. Meille on tullut tutuksi niin isot teollisuusrakennukset kuin asunto- ja maatalouskohteetkin. Elementtien nostoissa käytämme pääasiassa omaa nostokalustoamme.

Kysy lisätietoja

Pyydä tarjous

Pyydä meiltä tarjous tarvitsemistasi nostopalveluista tai elementtiasennuksista. Meiltä saat aina ammattitaidolla toteutetut palvelut kilpailukykyiseen hintaan.

 

Tutustu myös referensseihimme! Ne kertovat laajasta osaamisestamme ja sujuvasta yhteistyöstämme niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin kanssa.

Referenssit